Пазаруване на детски дрехи онлайн

Пазаруване онлайн

 

Децата заспиват (най-накрая!) и вие сядате пред компютъра щастливо уморени, за да разгледате какво ново има във Facebook (естествено), а защо не и да си купите нещо – за вас или за детето. С няколко клика вече може да разгледате десетки магазини без изморителното ходене след работа или в обедната почивка и без да си губите уикендите в обикаляне.

Ето защо онлайн пазаруването на детски дрехи вече е неразделна част от ежедневието на много родители. Дори и хората от малките населени места, все повече се доверяват на пазаруването на дрехи от интернет. От една страна те нямат такъв избор както в големите градове, където е препълно с магазини и МОЛ-ове, а от друга страна бързо и лесно са винаги могат да бъдат в крак с модата.
Позовавайки се на нашия опит, ние от детски магазин Мишлета сме подготвили няколко полезни съвета относно пазаруването на детски дрехи он-лайн.
Размерът
Истината е, че няма точни стандарти, с които производителите да се съобразяват при производството на дрехи за деца и затова всички таблици с размери са ориентировъчни. Ето защо най-коректно е да са посочени точните размери на дрехата – дължина, широчина, дължина ръкав. дължина крачол и т.н. Ако само са отбелязани годините е по-добре да се обадите по телефона и да поискате допълнителна информация. Ако дрешките са внос от чужбина, шансът да не уцелите размера е още по-голям, защото понякога има тотално разминаване между чуждите стандарти за години и размер спрямо българските. Нашите дрехи от магазин Мишлета са доста раздвижени като модели и малко уголемени и затова сме се постарали да измерим всеки един артикул и да поместим подробните му размери в таблица. Така със сигурност клиентите ни ще преценят по-лесно кой е най-подходящият размер за тяхното дете, сравнявайки го с някоя дрешка, която му стои по мярка.
Материята
Трябва задължително да има точно описание на материята. Ако няма такова задължително поискайте тази информация. Може да са изпуснали да я добавят, но може и нарочно да не го споменават. По принцип видите ли някоя съмнително евтина дреха, задължително прочетете цялото описание, не се подлъгвайте, че е в голяма промоция например. Както знаем по-скъпите дрехи са и по-качествени, и обикновено изкуствения полиестер е по-евтин от естествения памук. Не е проблем в съдържанието да има много малък процент изкуствени нишки еластант или полиестер, които дават допълнителна здравина и еластичност на плата, но основно трябва да преобладава естествената, дишаща и незапарваща материя.
Цветът
Снимката на дрехата в он-лайн магазина може да се окаже доста по-тъмнa на живо, когато я получите и то не за друго, а защото всеки монитор има различни настройки и конфигурации и понякога се получават такива разминаванията в нюансите на някой цвят. Хубаво е ако има явно разминаване в цветовете, това да е посочено в описанието и клиентът да си прецени оранжево ли иска или жълто.
И не забравяйте, че съгласно закона за защита на потребителите в срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени.
Магазин Мишлета е отворен 24 часа в денонощието и е на линия за всякакви въпроси относно нашите продукти 🙂
Приятно пазаруване!
Ако желаете да допълните със съвети и препоръки от вашата практика с он-лайн пазаруването, моля не се колебайте! Пишете ни по всяко време:-)
Posted in Деца, Обща тематика and tagged .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.